Γ

Γιατί εμείς

  • Οι τέλειοι προγραμματιστές των διακοπών σας!
  • Είμαστε εδώ για σας 24/7
  • Ακολουθήστε μας και μπείτε στη λίστα των χαρούμενων επισκεπτών!
“να εύχεσαι να `ναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.”
Ιθάκη, Κ.Π. Καβάφης

Γιατί Εμείς

Το Noon Island Journey είναι το αποτέλεσμα της εικοσαετούς εμπειρίας μας στο κομμάτι του τουρισμού. Η ομάδα μας,με ικανούς εμπειρογνώμονες έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια μια τεράστια πείρα στον τομέα της φιλοξενίας, έχοντας εργαστεί κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς και πίσω από τα παρασκήνια σε διάφορες προσπάθειες φιλοξενίας κάθε είδους. Αφού εργαστήκαμε με τον εισερχόμενο τουρισμό σε όλες τις μορφές του, αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την τεχνογνωσία και να προσφέρουμε τη φιλοξενία με τον τρόπο που θα έπρεπε εξαρχής να είναι:υψηλού επιπέδου, αξιόπιστη και αυθεντική, με γνώμονα τη λεπτομέρεια και την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση σε κάθε βήμα με φιλικό αλλά και επαγγελματικό τρόπο.Και έτσι,λοιπόν,γεννήθηκε το Noon Island Journey!Σε συνδιασμό με την εικοσαετή εμπειρία μας στη διαχείριση ξενοδοχείων και καταλυμάτων, δραστηριοτήτων και εμπειριών, εστιατορίων, θυρωρείου και εξυπηρέτησης πελατών, σχεδιασμού ταξιδιών, λογιστικής, υποστήριξης ρεσεψιόν και γραμματείας, πιστεύουμε ακράδαντα ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να διαχειριστεί η ομάδα μας.Η επιλογή του επόμενου ταξιδιωτικού σας προορισμού και η προετοιμασία των επόμενων διακοπών σας με την τελευταία λεπτομέρεια είναι, για εμάς, μια ευχάριστη πρόκληση. Εμπιστευτείτε την ομάδα των εξειδικευμένων οργανωτών ταξιδιών μας για να οργανώσετε τις διακοπές σας και να επωφεληθείτε από τις πολύτιμες συμβουλές τους πριν από το ταξίδι σας αλλά και κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Το ταξίδι μας!

Our main goal is to cater to your every desire in a personable and discreet manner, so that you can focus on your much needed, relaxing holiday.
We are passionate about what we do and we would love to share our secrets with you.

Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι να ζήσετε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, που σας παρέχεται με αγάπη από το Noon Island Journey.Μην χάσετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από την πολυετή εμπειρία μας και να δημιουργήσετε την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να προσαρμόσετε το ταξίδι σας και να βρείτε τις καλύτερες δυνατές επιλογές μόνο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με βάση το στυλ, τις προτιμήσεις σας και, φυσικά, την οικονομική σας δυνατότητα.Θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε διότι για εμάς, η φιλοξενία είναι κάτι περισσότερο από δουλειά. Είναι ένα πάθος, μια νοοτροπία, ένας τρόπος ζωής.Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε και να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε μαζί το ταξίδι των ονείρων σας.Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε στο NOON και πίσω;

Η ομάδα μας

ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ

Μάριος

Λίγο διευθυντής,λίγο ονειροπόλος. Συνιδρυτής και τρέχων διευθύνων σύμβουλος του Noon Island Journey. “Η Ελλάδα είναι το σπίτι μου.Πρωταρχικός μου στόχος είναι να βεβαιωθώ ότι οι καλεσμένοι μου ζουν την εμπειρία που ονειρεύονται”.

ΣΥΝΙΔΡΥΤΡΙΑ

Ντάρια

Απασχολημένη στην αναζήτηση πόρων. Συνιδρυτής του Noon Island Journey. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του τουρισμού, είναι η δημιουργός της φιλοξενίας και των θεμελίων του Noon Island Journey.