ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Hot!

Ένα ταξίδι στο Άμστερνταμ. Μπαίνουμε στην καρδιά της πόλης και αφιερώνουμε χρόνο να γνωρίσουμε με τη ζωντάνια της, την open mind  φιλοσοφία των κατοίκων της, την αρχιτεκτονική της, τα κανάλια της και τα αξιοθέατά της: τους πιο όμορφους ανεμόμυλους της περιοχής, το εντυπωσιακό γήπεδο Arena, έδρα του Ajax, τον “πλωτό” κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό, το λιμάνι του Άμστερνταμ, την φημισμένη πλατεία των μουσείων, το εντυπωσιακό μουσείο κινηματογράφου Eye, το μουσείο σύγχρονης τέχνης κ.ά. Αλλά δεν μένουμε μόνο εδώ. Έχουμε ραντεβού και με τη «Μικρή Ολλανδέζα» στο ψαροχώρι Βόλενταμ να θαυμάσουμε το φυσικό τοπίο, αλλά και να δοκιμάσουμε τα πασίγνωστα  Ολλανδικά τυριά για να πάρουμε μια πιο ολοκληρωμένη… γεύση από Ολλανδία.

4 ημέρες αεροπορικώς με KLM σε Άμστερνταμ – Βόλενταμ – Φάρμα τυριών – Ρότερνταμ – Χάγη – Ντελφτ.  Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.

Αναχωρήσεις : 22-29/02, 07/03

Συμπεριλαμβάνεται / Εξαιρείται

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Άμστερνταμ – Αθήνα με πτήσεις της KLM
 • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο nhow Rai Αmsterdam 4*
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, ξεναγήσεις, εκδρομές βάσει προγράμματος
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, φόρος διαμονής 235€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Προαιρετική εκδρομή Ρότερνταμ – Χάγη – Ντελφτ 85€/άτομο
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 3. Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.

Κάντε Κράτηση

Let our experts plan your Greek itinerary

SALES MANAGER Daria

We would love to hear from you. Want to find more about Noon Island Journey’s hospitality? Do you have questions about accommodation or services? Any special requests? Get in touch with our team. We are here to assist you with your holidays. We are here for you.